Saturday, October 31, 2009

Sticky :: Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

salam.. hari ni sempat jenguk blog babyibu kejap and ada satu contest anjuran smileykidz photography. thanks to smileykidz sbb anjurkan contest ni. actually i just want afi to take part in this contest sempena dengan birthday afi hari ni. kalo murah rezeki afi, dpt la afi hadiah tu as a bday present. kalo takde rezeki takpe..

dan kawan2 bloggers yang lain, kalo berminat untuk take part silalah ke smileykidz photography, and pastikan senyuman anak2 anda yg ceria dpt dilihat oleh semua. selain dari tu, dpt mengeratkan silaturrahim antara kita.

syarat2 penyertaan adalah seperti di bawah:-
So apa tunggu lagi???

Sertai online contest ini sekarang. :)

**Online contest ini di buka dari tarikh:
*15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
*Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

**Cara2 penyertaan?
*Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
*Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
*Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
*Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
*Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
*Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
AMARAN: no link back will be disqualified
*Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

**Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
**Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
*Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
*Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
*Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
*Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

**Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
**Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
**Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
**SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
**SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
**Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Jadi dah baca syarat2 penyertaan? ok.. as for me...
Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda : DONE
Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini : DONE
Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda : DONE
Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai : DONE
Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya : DONE
Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ : DONE
Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini : DONE

**Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
**Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
*Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
*Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
*Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
*Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!

ok.. ni serba sedikit gambar-gambar afi untuk contest ni.. afi, semoga berjaya!!!

Nama: Kamarul Hanafi Bin Kamarul Ariffin
Umur: 3tahun







kepada judges: sila lah pilih 1 gambar yg terbaik di mata anda. terima kasih kerana anjurkan contest ni..

salam.

4 comments:

Jasfyra said...

comel sgt...

cik na said...

thx sis.. dina dgn icha pun apa kurengnye.. hehehehe.. bila anak lelaki lak ni?

Jasfyra said...

anak laki eh??
tunggu tahun depan kot..cewah
jom sama2..hahaha

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography