Monday, July 13, 2009

weekend stories

salam all, lots of thing to update, but no time to do so. last update was the weekend stories. today's update also about my weekend. hehehehe.. story 1 saturday pagi: bangun dlm kul 6. subuh then siap2. siap nak pi mana? pi koje le. arini bestari ada sekolah ganti untuk cuti raye. so, nnt beraya sakan le ye. ekekekeke.. keje mncm biasa, balik kul 4. pi beli gorng pisang and keropok goreng panas2 plus cendol and rojak mamak, santapan di petang hari. afi tinggal dgn ayah. taktahu la dia makan apa. ayah dia, bab masak2 ni, setakat nasik goreng, telor, megi.. boleh la, lain2.. ayah akan ckp kat afi "tunggu ibu balik la". tapi kalo bab kemas, ayah is the best!!! best sgt2!!! thanks dear! sampai umah, masak air, nak buat air panas sambil menjamu selera. walaupun dah ada cendol, tea o panas tetap kena ada.. yummy! secara tiba2... jeng jeng jengg.. myKinG: sayang, ana nak gi jenjalan tak? me: jalan mana2 laa.. afi: afi nak jayan2[jalan2]. afi nak tgk dayang2[layang2] me: ok.. nnt ptg2 sikit kita pi so, it was greatttt!!! fire! otromen dtggggg!! the (dayang-dayang) kita makan sate ikan. doposen satu batang 4bijik kecikkk je sambil main belon dayang-dayang ben ten story 2 sunday morning: bekpes nasik lemak. lepak2.. kemas2 umah sikit2. main diner dash. hehehehe.. then, ptg tgk tv.. kul 4 lebih... myKinG: jom jln2 lagi nak yang? me: mana? myKinG: frim or u gor anywhere to go? me: takde. ok set frim! so, here it goes... the ticket the visitor :) the arapaima with 3metres long the tiring visitors pokok yg unik cuba teka sape main belon ni sape main belon ni? dan iniii? baru la dia dpt main sebelum balik, bagi dia main sekali. ekekekeke...
ada video nak upload, tapi error memanjang... to view more fun and pics, go to my facebook :)

salam and see ya!

2 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ada ape ye dlm frim?utk kanak2 ok yer?

cik na said...

sgt ok hanim.. seronok.. lepaskan aje diorg kat pdg. they can run freely. then, bawak tgk ikan, bwk tgk pokok.. sgt nyaman.. kitorg akan repeat nnt. spent your time. mmg takcukup masa kalo pi ptg. kena pi pagi.. suasana lebih sejuk, fresh dan nyaman :) gile ana promote frim. ekekekeke..