Friday, July 3, 2009

tag again

salam all,

here the tag. its come from zuera 's blog. she tagged me and i am so welcome. ada lagi satu tag, yg tu kiv dulu ye dear... nak release tensen dgn yg ni dulu..

123 go!

Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya?
kolej : masa tu nama kolej tu L&G Twintech, skrg dah tukau IUCTT. dia lecturer, tapi tak ngajar saya pun. saya lak student degree baru. umur dia pun tua setahun je dari saya, sama ada dia cepat jadik lecturer atau saya yg dah tua ni baru nak masuk blaja. ekekkekekeke.

Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan?
dia lain dari yang lai, walaupun masa tu saya dah ada orang lain. akakakakakaakaka

Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda?
mamak's. cool what!!!

Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
jap je.. setahun lebih jek. lepas dia rindu dendam kat saya yg dulunya asik travel je keje saya.

Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
4 tahun lorrr

Kejutan yg pernah dia buat pada anda?
yg paling terkejut and amazed and suprised sgt bila... errmm... nak cite yg mna satu ek? byk jugak ni..

Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
rumahtangga kami rukun damai hingga hujung nyawa dan diberkati serta dipermudahkan Allah. bahagia bersama semua anggota keluarga :)

Bagaimana dia melayani karenah anak2?
tegas tetapi sgt penyayang

Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda?
awesome!

kepada nama di bwh,sila buat tag ni:
maya
azura
ain
dan
sape2 lagi la yg rajin buat.

1 comment:

sWeEtdARLinG said...

owwwo aku malas betul laa skang ni