Thursday, May 28, 2009

penang village @ tropicana city mall

salam all,

lst night, 3 of us went to having our dinner @ penang village, tropicana city mall. camana tau pasal penang village ni? masa pi treasure hunt KeKasLe tu, dlm tropicana city mall (tcm) tu ada restaurant. hani, nissa and ned tried the food. me? masa tu dah full and takbwk cash byk pun.

so, last night with my two lovely adorable heroes having dinner there. the food is awesome. myKinG ordered the penang curry mee. nmpk sedap dan mmg sgt sedap.amacam? terliur tak?

and me myself ordered the penang prawn mee. 101% mmg rasa udang. mmg syiokkk... sampai myKinG kata betul2 ho-liao.ho-liao tak? try it yourself

and apa untuk afi? so far kat penang village takde menu untuk kids, so ibu ordered kan eskerem untuk afi. and the pie-tie. tapi afi takmakan pun pie-tie tu. afi share mee dgn ibu.. syiok.. byk gak afi makan, tapi ibu kena isap dulu mee tu so takpedas la untuk afi.choc ice-cream single scoop afi ni kalo bagi triple scoops pun buleh abih, so untuk mengelakkan afi terkena batuk ke apa ke, ibu amik single scoop je k. thanks ibu.

pie-tie - awal2 ada 4pcs, ayah dah ngap 2, tinggal 2 untuk ibu dan afi

makan malam ni ditaja sepenuhnya by me. lanje afi yang makin membesar bijak bagai johan, myKinG yg dah naik pangkat and gaji walaupun masih 50-50 nak accept ke tak offer ni and for myself for the backdated increament plus my allowance increament. and.... bulan ni dpt duit kutu. yippieee... rezeki. alhamdulillah.
afi dicelah pokok2 buluh dan dah diawet kami sampai tcm lepas maghrib gitu. jln2.. bawak afi pi arcade. main game se'round' dua. and as usual, bawak afi naik train thomas, naik bigbird... afi ride the bigbird

bawak afi pi toys 'r' us... apa lagi.. tak abih2 dgn ben 10 dia. nnt i will publish one entry pasal mr. ben 10 afi ni.

semoga Allah murahkan lagi rezeki kami sekeluarga. aminn..

esok last day skul. today is the last day exam. esok ada teacher's day celebration. makan kompem free. alhamdulillah.

then, ready for the holidays! yeahhh...

see ya in my next entry.
salam.

No comments: