Wednesday, April 29, 2009

weekend stories

salam all,

story 1
my weekend adalah sgt bz. saturday i was in school until about 4pm. finishing my gimmicks for opening ceremony of the academic week for science and maths department. it's not about i cant finish my work on time and do it last minutes, but there's a lot of thing to be done in the same week. exam papers have been submitted to exam unit, lesson plans have been submitted to h.o.d... my yearbook.. still pending. huhhh!!! so bad of me. boleh kejar ke? and guess what? still have new task to be done. i am the head of the performance team for ssb open day! me?!! again?!! hope i can do the best!

story 2
as usual... biasanya weekend saturday and sunday, me, myKinG and myPrince will go for swimming kat pool at the second floor of our apartment. but on saturday, me dah abihkan byk masa kat skul. ingat balik tu nak bawak afi pi, takjadi pi jugak sbb mcm dah lewat. then, pagi ahad pun takdpat pi, me, tetiba rajin nak kemas2 umah with the help from myKinG. and afi still have to wait. then, ptg we all went to the pool. afi so excited. hani soffea kata nak join, tapi daddy message says that kat area umah daddy nak ujan, so daddy, mommy and hani tak join afi. this year, mmg weekend je afi akan pi swimming. kalo balik sg.ramal, kami pi pagi sabtu before balik sg.ramal. if not.. samada ptg sabtu or pagi sabtu. dah jadik macam acara wajib untuk afi this year. hope nnt afi taktakut tenggelam mcm ibu ye!

pelampung yang afi takmo naik dah.. sebab afi kata nak peyampong(pelampung) otomen

afi dipaksa senyum dan bergambar disisi peyampong yang dia takperlukan lagi

afi takmo duk dlm peyampong, nak ikut ayah je

dan ikut ayah lagi

at the end, me and myKinG decided time's up for afi. and as usual, afi akan mengamuk sbb taknak balik... aduiii.. tang ni yg haruuu ni.. so, ayah janji bawak afi jalan2 malam karang...

afi nangih takmo balik... uwaaaa

story 3
ayah kotakan janjinya pada afi, so mlm tu kami jln2 naik kete. pi mamak stall having mee goreng mamak, afi have his nasik yemak telo mate and me, i ate the mee ladna. my 1st try and it is not bad at all.
kononnya abih comey la tu bergaya dgn cap ayah

to all readers, to read the image's caption, please rollover your cursor on the images. thanks!

so, itu lah serba sedikit cerita hujung minggu kami. later will update afinye cars collection. ibu dah pening takde tempat display sbb ayah dgn anak sama je hobinye. so, afi punye cars, ibu decided simpan dlm kotak je.. cian afi. nnt ibu take pics of those cars, kita display and publish kat sini je la ye.

ok all, have a nice day. happy worker's day and happy holiday!

No comments: