Tuesday, February 24, 2009

back-dated entry

salam all,

story 1
i just like to publish a few pics of wan amirul hakeem bin wan mohd zulhelmi. kelly's new born adorable son. hope kelly dont mind yeah i publish the pic of amirul here. hehehhee... actually, amirul dah botak sbnrnye. after the kenduri aQiQah aritu, kelly kata amirul akan dibotakkan. so, i have no latest pic of amirul. just a bingkisan masa gi kenduri amirul aritu. enjoy the pic!

form left: roy (mother to-be... ahahahah... gempak je wat statement mcm tu ek), me with amirul (nasib baik afi ok je time me wanna hold amirul) and khalilah the proud mama.

story 2
alhamdulillah, got a good news from my along. my sis in-law (betul ke sis in-law) pregnant 2months ++. hani soffea will be a big sister in 7months ++. hopefully semua ok. afi will get new cousin. dgr cite, alahan kaklong sangat2 teruk kali ni. setelah almost 8years of marriage, along dapat hani soffea. and after 2years ++ umur hani, hani akan dpt adik. wahhh... meriah nye. afi bila lagi nak dpt adik ni?!! semoga semuanya berjln lancar, dipermudahkan Allah. amin..


story 3
cuppies ordered by kak dziana lastweek. AGAIN!!! thanks kak.. hehehehe.. tapi kali ni simple je. i am not feeling well, so takde idea nak deco yg extravaganza punye. harap kak dziana puas hati dgn cuppies tu. tahniah jugak pada org yg dirisik and merisik tu. yeahhh!!!


story 4
tersgt la backdated nye... for the 1st time, afi gunting rambut without ayah. and afi all alone sit on the chair. masa ni kami balik bercuti2 raya cine kat trg. afi bising rambut asik masuk mata. nak tunggu ayah, mmg mcm lmbt la jugak sbb afi asik garu mata je. so, ana decided bawak afi gunting kat tempat atok, daddy, ayah ngah and abg danish gunting. mmg turun temurun pun. memula mmg payah sgt. tapi wan and me pujuk afi, then afi ok je. tapi rasanye kalo ada ayah, afi akan tersgt2 la mengade-ngade... (mcm ibu) hahahahahaha...


errmmm cukup la ni... mcm dah terbyk lak. hehehehe...

salam.

2 comments:

sWeEtdARLinG said...

you are back!!!

luuuuuuuuv ur photo editing

cik na shohaili said...

hahahah.. edit 5minit je cik maya oiii... aku taksihat. buat je la sikit2... heheheheh. lagipun terasa miss jugak nak editing pics. fotopages dah lama sgt menyepi...