Thursday, January 8, 2009

happy "hanafi" meal

salam all,

cerita pasal happy meal, hanafi one of the kids all around the world yg 'addicted' to the happy meal. but the truth is, ibu yg suka belikan untuk afi, sbb saje nak collect toys untuk afi.



so, ini lah dia fesyen afi bila dia dapat happy meal box tu. everytime beli happy meal, he will ask ibu or ayah to clearkan box tu and dia mula pakai kat kepala.. mcm topeng la konon... sometimes look like mcm pakai helmet ada gak.. hahaha.. anak ibu ni!!! makan nye tak seberapa pun, ibu dgn ayah yang gemuk camni.

or, buleh la afi jadik duta mcD untuk happy meal... hehehehhee...

ok, that's all. take care.
salam.

1 comment:

aFkaR'z said...

sib baek anak sorang.. kalo anak 3 cam aku ni, bankrap!!