Tuesday, December 30, 2008

ibu go to work, afi go to taska

salam all,

we meet again thru the cyber world. nothing much to say. actually my blog dah lama menyepikan diri. macam owner nye jugak. sbb cuti sekolah kan, blog pun bercuti la..

today, ssb teachers kena dtg sekolah. ada staff meeting and also form teachers are involved for the pmr result's announcement. i am one of the form teacher. alhamdulillah, kelas 3A ramai yg dpat straight A's.

and today also, afi kena pi taska setelah lama dia tak pegi. dari rumah dia dah mengamuk "afi takmo pi taska.. afi nak ikut ibu work" sayu je dgr. tapi, what to say, what to do... keje tetap keje. ibu dgn ayah nak pi cari rezeki ye dear.

blogging? actually a lot of thing to do with this blogging thingy. but... kena rest for a while jugak. nak setel mende2 penting dulu untuk bukak sekolah ni. timetable for nxyear pun dah dpt. full gile, takbyk slot free. kalo ada free pun mesti ada keje lain... tapi harapnye tahun depan lebih baik dari tahun ni. dari segi kerja dan semua la... byk sgt tanggungjawab tahun depan kat sekolah ni... harap2 semuanye dpt diuruskan dgn baik... insyaAllah.

okay, nak pi staff meeting. take care all.

salam.

No comments: