Wednesday, December 31, 2008

happy new year

salam all...

wish u all a very happy new year. tahun hijrah and tahun ribu riban ni.. good bye 2008, welcome to 2009.

thinking about the new year, secara takrasmi nye terpikir jugak pasal azam or harapan tahun baru. tapi semua mende2 ni macam cerita lama.. bila masuk tahun baru je, tanye azam baru, tanya harapan di tahun yg baru.

tapi for me, yesterday... i was thinking... my new year wish... tak byk... cuma harap byk perkara yg dilakukan akan dipermudahkan dan diredhai Allah. memandangkan byk jawatan yg disandang @ ssb for this 2009, harap semua kerja dipermudahkan urusannya. and harapnya kawan2 dan seniors @ ssb ni akan bagi kerjasama untuk setiap task yg nak dilaksanakan. (skema gila ayat..).

as i said yesterday, timetable for 2009 agak tough. takbyk slot free. kalo ada pun mesti bz untuk prepare notes for students and keje2 lain... time for blogging pun maybe going to be so limited. insyaAllah, i'll try to manage my time sebaik2 mungkin.

ok, got to stop. maybe will take some time to settle kan tagssss from maya.

ok all, having a nice new year holiday. take care.

salam.

1 comment:

aFkaR'z said...

happy new year gaaak